Hejdå 2012

Idag är det då sista dagen på år 2012. Dagen har varit käpp rätt åt hlvete, men jag tänker iallafall ha en asrolig kväll. Gott nytt år allihopa!


Red wine, cheap parfume

Plötsligt blev jag väldigt partysugen.

After eight muffins och långpromenad

Tänkte inte lägga ner någon tid på att skriva här, eftersom jag har rätt fullt upp nu. Men bilderna får gott och väl  beskriva helgen, trots att muffinsbakning och promenader inte är det enda vi sysslat med denna helg.




Silver

Fick bl.a. detta silver nagellack från Isadora som julklapp, så givetvis var jag tvungen att pröva det på en gång.
Det är superfint på naglarna och torkar snabbt! Det här kommer nog nyttjas ofta ;)

God Jul Allihopa!


Kvällen före julafton

Det är kvällen före julafton och jag har har äntligen fått julstämning! Man vet att det vankas julmat när hela kattskaran samlas runt köksbordet med ögon stora som tefat. Särskilt Morris är grymt hänförd av julen och allt pynt som julen innebär!
 
 
 
 
 
 

Friday it is

Idag har gymnasiet haft julfest, men jag har ändå inte riktigt fått någon äkta julstämning ännu. Den tycks inte komma i år.
Allt tjat och gnat om världens undegång börjar förresten bli jobbigt. Världen har ännu inte gått under och om folk inte snart slutar skriva alla världens-undergång-statusar på facebook kommer jag snart ta bort mitt konto D:
Ikväll blir det att åka ut på festarbestyr, det börjar bli längesen sist så jag ser framemot det.
Ha en trevlig fredagskväll allesammans!
Jag har fått en otroligt kramsjuk kissekatt sedan Antti flyttade in hos oss. Morris hälsar kram till alla där ute! ;)

Vindruvor och fruktsallad

                     
Jag lever nyttigt, nami nami!
 

Bebis

Hej där! Jag har väl glömt till säga att vi skaffat ny bebis. När vi fick honom hette han Oliver, men jag såg direkt att hans namn var Antti, så han är i nuläget omdöpt ;)
 Så här är lilla Antti gubben då
  

8 dagar kvar till jul

 
Helgen har varit bra - jag har lussat, träffat minijultomten (Diva i jultomtedräkt), kollat en massa filmer, sovit länge, kunnat äta vad jag vill (!!!) och bara slappat med sötnos. Igår for vi en runda till Malax med mina bästa pals och kollade The book of Eli, asbra film! Sen har vi bara degat på soffan där idag och kollat tv. Bäst att bara ta det lugnt nu tills man tillfrisknat ordentligt. Det är ju bara mysigt så här i juletider!

Hej mitt vinterland

Jag gillar verkligen vintern, så länge det inte är allt för kallt, vilket det ju ofta brukar va. Så står man där och hackar tänderna som en hackspett, dock är väl varma kläder en lösning på det. ;)
Det är så fint när man vaknar på morgnarna och ser ett vackert vitt snötäcke som sträcker sig så långt ögat når. Sen är ju julfeelisen, mysiga hemmakvällar, snöbollskrig, snowboard och sånt ett stort plus. Och så slipper man ju de äckliga småkrypen, myggorna och ormarna.
Här är tre bilder från i vintras:

Två höstbilder



Ögongodis

Nu har jag installerat datorn i sängen, har inte orkat det förut. Så jag städade impulsivt upp bloggen lite grann idag, som ni förmodligen ser. Känns fräscht med något helt nytt!
Sen har jag legat och fönstershoppat några timmar, någonting måste man ju få lägga ögonen på. Skulle verkligen vilja hitta en paljettklänning till nyåret, de är ju så himmelens fina! Här är iallafall några favoritklänningar jag hittade:

 
 

Orken är slut

Den äckliga körtelfebern sitter i ännu och den gör mitt liv till ett rent helvete. Jag har aldrig varit så här sjuk förr.
Antagligen har jag missat en hel massa läxor och hemuppgifter, men ska jag vara ärlig så har jag ingen ork att ens ta reda på det. Jag orkar inte ens se mig i spegeln vissa dagar och jag har hamnat att åka fram & tillbaks till sjukhuset.
 
Det jag är mest besviken över är att jag missar sånt jag sett framemot i flera månader. Jag missade nyligen balen och efterfestet som vi kämpat och ställt till med i flera veckors tid, och antagligen missar jag allt lussande också. Det är så himla orättvist.
 
 

Godaste smoothien

Banan, hallon, jordgubbar och naturell joghurt. Varken enklare eller godare blir det inte!
 

Skrattar

Sitter och underhåller mig själv genom att kolla på Malvin Studios. Vill ni få ett gott skratt och bli på bra humör, ska ni kolla på de här!
 

"Jag undrar när sopbilen kommer"  hahaha
 


 

Sjuk

 Kom alldeles nyss hem från hvc och sitter i min pojkväns tröja och fryser under en filt. Min hals håller på att ruttna och tonsillerna är lika stora som ballonger. Blev tvungen att sitta vid akuten i flera timmar och ta en hel del tester innan jag fick några provsvar. Dock var det värre än jag trodde - körtelfeber. FML.
Så ja, får ser hur det går med balen, lussandet och allt det häran. Men vad kan man göra när man blir sjuk?
 
Den fula utväxten ska också trollas bort småningom!

I'm alive

Börjar bli ett tag sen jag visat några levnadstecken här. Men hej hörni, jag lever än! Idag är det då lördag. Bästa dagen på hela veckan. Har latat mig med denna sötgris sedan igårkväll. Mys, trots att han bara somnar!
 
Ikväll blir det att åka ut och fira lillajul på något världenes vis. Har dock inga planer än, men det är också helt skönt. Hoppas att ni alla får en trevlig lillajul! :)