Oh you drain my soul

 

Lat

Denna helg blev en lathelg.

Kollade America's Sweethearts hos Räune

Bakade marängdessert
Jag skrapade hans skraplott, 4 euro på plus 

Begav oss till villan där jag genast lade mig under en filt och kollade film

Världens bästa pojkvän på bild!
 

Bare gott
 
Båtsman prövar mina jeans ;)

Nathalie & Jonny på besök

Det var den helgen det!

While making homework

 
Nu är det fastslaget. Ester heter inte längre Ester. Det blev en Lolita. Och lilla Lolita älskar att busa när man gör läxorna.
Jag menar, är hon inte bedårande när hon räcker ut tungan så där? Observera Divas blick i bakgrunden ;)
 
.

Bär med marängtäcke

Detta bakades i helgen men även idag. Min nya favorit!
 
 
 

Knytet

Det är så mysigt att sitta med ett litet knyte i famnen när man kollar tv. Hon är så liten (ryms att sitta i båda händerna) och söt. Blir det som det verkar så kommer hon att heta Ester. Det har nämligen stått på spel mellan namnen Ester, Selma och Maja. 



It became a butterfly


Turned on some music to start my day


Fotograferat älg

Glömde förresten att visa dessa bilder som jag också tog i söndags. Stod ungefär 20 meter ifrån när älgarna passerade vägen. Det var nog ren tur att jag hann få med dem på bild. Här hade det suttit mer än perfekt med 70-300 objektivet...
 
 
 

Vackra vinterdagar

Var bosatt i Malax både lördag och söndag och jag kom otroligt nog ihåg att ta med mig kameran när vi var ut med hunden och jaktade. Lite synd var det ju att jag bara hade 18-55 objektivet (mitt 70-300 är utlånat) med mig. Gillar inte direkt att fota med det, man får mycket flera valmöjligheter med det sist nämnda.
Sen när jag satte in bilderna på datorn såg jag skräpet som legat på linsen på de första bilderna. Fult är det för det förstör bilderna. Nåväl, de får duga hittills!

 
 
 
 

And in that moment I swear we were infinite



Ta mig tillbaka

Om man nu inte förr längtat efter sol och värme så gör man nog det nu. Skulle kunna åka vilken dag som helst på en utlandsresa. Jag saknar solbrännan, värmen och klänningarna. 


Sjukis

Dixie har varit sjuk några dagar nu, så hon passar på att lägga sig till ro i min säng när jag inte ser på. Troligtvis har hon feber, hennes nos är så varm. Stackarn bara kraxar när hon skäller. 

Memorerar hela jävla monologen

Jag tänker aldrig längre än ett ögoblick i sänder. Önskar att jag kunde se vad som komma skall, men jag kan inte se genom dimmorna. Det får inte hända.




Firade det nya året

Ja, vi hade ju nyår för en tid sen också. Närmare sagt en vecka sen. Tar en stund att smälta att det faktist är år 2013 nu. Jag hade förväntat mig en superrolig kväll med fina minnen, men det blev nog inte alls så som jag hade tänkt mig. Jag hann inte ens fira 12-slaget.. Aldrig mera hemmafest!



Först gjorde jag lockar i hela håret, men det kändes inte riktigt som jag, så jag plattade ut dom och gjorde vågor istället.  

Bästa vänner sedan bb!
Tydligen kände jag för att smajla upp mig riktigt ordentligt.
Puss på min fina! 




"Lag duckface nu" - nä usch vad fult!




Vad händer här då?