Påsklov

Äntligen påsklov säger jag nog bara! Första lov-dagen till ära spenderade jag med min fina Lovisa. Vi tog med oss kamerorna och vandrade ut till skogen för "lite" fotas, om man räknar 300 bilder till lite så.. :) Men förövrigt blev det en härlig dag med härligt väder!
Just nu sitter jag hos Tobias och kollar långfilmen Percy Jackson och kampen om åskviggen, den verkar riktigt bra, hittills iallfall. Så sätt på kanal 6 om ni vill se en bra film!

 

 

Mr Fasan

"Vad satan är det som låter?"  tänkte jag precis när jag hade satt igång filmen. Gick automatiskt till fönstret för att se om det var några av våra katter som höll på att ta ihjäl varandra.. då hittade jag denna filur gömmandes bak busken:


Jepp, det är Mr. Fasan som är boven i dramat. Jag börjar nästan tro att den har något fel (i huvudet), för jag har aldrig förr hört en fasan låta sådär. Det ljud han för låter ungefär som hans sista dödsrop. Och sådär annars har han sprungit med sina taniga ben fram och tillbaka ett par gånger i raserfart, på samma gång som huvudet åker fram och tillbaka   -   och allt detta sker utanför mitt fönster! Men men, han får väl göra vad han vill, kanske han tränar inför stafettkarneval, vad vet jag!
 

The indoor nature


Det blev en hemma-dag idag, eftersom att jag inte alls mådde bra imorse när jag steg upp och skulle åka till skolan. Inte mig emot, faktist inte alls.  För att fördriva dagen har jag fotat lite inomhus och småningom ska jag kolla på någon gammal barnfilm medan jag väntar på att gubben min ska komma hit! Har ännu inte bestämt mig för vilken jag ska kolla - Den otroliga vandringen 2, Flubber eller Stuart Little...?

I MISS YOU

Citat: Cecelia Ahern   Bild: min.

Train your mind to see the good in every situation

Jag kan ärligt säga att det känns bra nu. Studentläsandet är över, vi får påsklov på fredag och ett plus med det hela är att Elin fixade min frilla i helgen. Fint!
Gammal bild, men iallafall!

Helgen

Fredagen bestod av besök, filmen Grown ups och ölspel. Det resulterade i att jag somnade.
 
 
 
 
 

Lördagen blev däremot desto fartfylldare. Förfestade i Pekkas lägenhet i Vasa, for en sväng via Petalax och hamnade på dånafest i Pörtom.
 
 
 
 

Utmaning

Jag blev nyligen utmanad av Rebecka, så here we go!
 
1. Ditt bästa minne
Har så många bra minnen från barndomen förstås.. men om jag måste välja ett så är det nog när jag och Tobbe träffades i somras!
 
2. Vad säger ordet kasvi dig?
Kasvimaa! Hehe, du ska bara veta hur många känslor som väcks när jag hör det ordet, samtidigt som jag tänker på busringningar och senila tanter!
 
3. Aladdin elr Pingu?
Det var en svår fråga, eftersom jag varit förtjusta i båda när jag var liten. Men då måste jag nog ändå säga Aladdin. Kollade Aladdin varje dag när jag var liten och jag spelade in varenda avsnitt. Jag kunde sitta och spola tillbaka och kolla samma avsnitt hur många gånger som helst.
 
4. Berätta en hemlis
Jag har svårt att hålla reda på mina saker. Oftast har jag bara en socka eller vante av varje. Och det är aldrig jag som tappar bort dem, host.
 
5. Varför just Åland?
För att jag är förtjust i allt med Åland. Att få prata svenska, den vackra naturen, havet och de gemytliga människorna man träffar där!

I think bad thoughts


Sjuk hela tiden

Ännu en gång gick mina planer i kras. Jag har nämligen legat sjuk sedan i fredags med hög feber, 39,3 som högst, och då kändes det som om det bara inte kunde bli värre. Så mina helgplaner blev avstyrda, förstås - det kan ju inte bli mer typiskt.
Jag är inget annat än sjuk hela tiden, så jobbigt!



Och förresten, idag firar jag och den ihållande hostan två veckor(!), vi har hållit ihop dag & natt nu, skål för den!